Cinsellik & Seks

Cinsel İlişki Süresi Nasıl Uzatılır?

Cinsel İlişki Süresi Nasıl Uzatılır?
Estetik Haber

Daha çok seks yapın

Erkek arkadaşınızın daha uzun süre dayanmasını sağlayacak en kolay yöntem daha fazla seks yapmaktır. Araştırmalar, düzenli seks yapan erkeklerin yatakta daha uzun süre performans sergileyebildiklerini göstermektedir.

Zihinsel dikkat dağınıklığı

Eğer erkek arkadaşınız yatakta kendine laf geçirmek konusunda sorun yaşıyorsa bunu bir iltifat olarak alabilirsiniz! Demek ki onu çok fazla tahrik ediyorsunuz ve arada bir nefes alıp dikkatinin dağılmasını sağlayarak onun işini kolaylaştırabilirsiniz. Düşüncelerini, seks dışında bir noktaya çekin ve seksin daha uzun sürebilmesi için ona yardımcı olun.

İletişim

Çiftler arasında olan doğru ve iyi iletişim bu sorunu çözmenizi sağlayabilir. Ona yatakta neler beklediğinizi, ne istediğinizi tam olarak anlatın. Belki de sorun, sizin ne istediğinizi bilememesinden kaynaklanıyordur.

Pozisyon değiştirin

Cinsel ilişki sırasında pozisyon değiştirmek hem eğlencelidir hem de partnerinizin, kendini toparlaması için fırsat tanıyarak, onun daha uzun süre dayanmasını sağlar.

Fiziksel dikkat dağıtma

Partneriniz zihninden çok vücuduna mı odaklı? O zaman kontrolü elinize alın ve birlikteliğinize kısa süreli bir ara verin. Bunun için tamamen durmanıza gerek yok ama yavaşlayabilir ve elinizi göğsüne koyarak biraz yavaşlamasını sağlayabilirsiniz. Ona işleri biraz yavaşlatmak istediğinizin sinyalini vererek sakinleşmesini sağlayabilirsiniz.

Geciktirici krem

Arada bir dışarıdan yardım almakta hiçbir sorun yoktur. Özellikle de cinsel hayatınızı daha güzel kılacaksa! Bir eczane ya da süpermarketten alacağınız geciktirici kremle çok daha uzun bir yatak macerası yaşayabilirsiniz.

İkinci raunda geçin

Kim demişki seks, her seferde 1 kere yapılır diye? Eğer ilk seferin sonunda siz hala daha fazlasını istiyorsanız o, ikinci sefere hazır olana kadar kendinizi oyalayın. İkinci cinsel ilişkinizde partneriniz daha uzun sürece boşalacak ve siz de kendiniz için biraz daha fazla zamana sahip olacaksınız.

Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Cinsellik & Seks

Cinsellik & Seks

cinsel karakteriniz

Cinsel Karakterinizi Tanıyor Musunuz?

Estetik HaberŞubat 1, 2017
Oku
fuck buddy

Seks Arkadaşı mı Sevgili Mi?

Estetik HaberAralık 23, 2016
Oku
seks

Seks İçin En İyi Zaman

Estetik HaberAğustos 15, 2016
Oku
tantra

Cinsel Yeteneklerinizi Tantra İle Geliştirin!

Estetik HaberMart 17, 2016
Oku
hassas

Vücudunuzdaki En Hassas Noktaları Keşfedin!

Estetik HaberMart 8, 2016
Oku
oral-seks-2

Erkekler Oral Seksi Seviyor!

Estetik HaberŞubat 25, 2016
Oku
on-sevisme

Ön Sevişmenin İdeal Süresi Nedir?

Estetik HaberŞubat 13, 2016
Oku
daha-iyi-seks

Daha İyi Bir Seks İsteyenler Buraya!

Estetik HaberŞubat 2, 2016
Oku

Erkekler Seks Sırasında Ne Düşünüyor?

Estetik HaberOcak 11, 2016
Oku
yuz estetigi vaser liposuction burun estetigi fiyatlari tayfun türkaslan