Yaşam

İstanbul’un En Güzel Teras Mekanları

İstanbul’un En Güzel Teras Mekanları
Estetik Haber

İstanbul, görmek isteyene o kadar çok güzellikler sunuyor ki, günlük hayatımızda yer etmiş koşuşturmadan, telaştan, şehrin güzelliklerinin keyfini yeteri kadar süremiyoruz. Biraz açımızı değiştirirsek belki faydası olur diye düşündük. Sizler için İstanbul’u kuş bakışı izleyebileceğiniz 10 teras bar ve restaurant’ı listeledik. Şimdiden iyi seyirler;

1. Vogue

vogue

Vogue

1997 yılından beri dünya mutfağının özel lezzetleri, İstanbul’un en muhteşem manzarası eşliğinde Vogue Restaurant’ta sunuluyor. Panoramik Boğaz manzarası ve eşsiz atmosferiyle İstanbul’un gözde mekanları arasındaki yerini açıldığı ilk günden beri başarıyla koruyor.

Türkiye’nin ilk ve tek moleküler kokteyl menüsü ile de değişik lezzetler keşfetmekten keyif alan herkese uygun bir kokteyl bulunuyor.

2. Gaja Roof

gaja-roof

Gaja Roof

Swissôtel The Bosphorus, Istanbul’un 16. katında yer alan, Gaja Roof misafirlerini büyüleyici Boğaz manzarası eşliğinde şef William Mahi’nin yarattığı mucizelerle yaz akşamları boyunca ağırlıyor.

Nefes kesen boğaz manzarası, modern çizgisi, dünyanın bir çok ülkesinde Michelin yıldızlı restoranlarda “fine dining” alanında yenilikçi ve sofistike yorumlarıyla çok sayıda ödüle sahip şefi William Mahi’nin tasarladığı gurme lezzetleri ile Gaja Restoran her buluşmayı bir kutlamaya dönüştürüyor.

3. Le Fumoir

Le Fumoir

Le Fumoir

Karaköy’de Serdar-ı Ekrem Sokak’ta yer alan Hotel’de bulunan Le Fumoir, üst katında bulunan terasında, jazz müziği eşliğinde enfes manzaranın keyfini çıkarırken kokteylinizden yudumlamanıza olanak sağlıyor. Restaurant kısmı Fransız mutfağı ağırlıklı servis yapmaktadır.

4. Raika

Raika

Raika

Raika, Anadolu’nun yöresel ve etnik mutfaklarından pek çok farklı lezzeti, yenilikçi ve yaratıcı bir yorumla sunuyor. The Marmara Taksim’in panoramik şehir manzaralı teras katında bulunmaktadır.

5. Mikla

Mikla

Mikla

The Marmara Pera’nın çatısında bulunan Mikla’nın Barı, eski İstanbul’un mistik ve büyülü manzarası, Galata’nın hafif serinletici rüzgarının havada yasemin kokuları ile buluşarak baş döndürdüğü, hayal ile gerçek arasında her şeyin mümkün olduğunu hissetmek isteyenlerin tercih ettiği yer. Beyaz, minimal hatlı mobilyalara, açık havuz, etkileyici müzik, ışıldayan güneş batımında nefes kesen bir manzara eşliğinde eski camiler altın bir taç gibi parıldamaktadır. Cömertçe hazırlanmış martiniler büyük ilgi görmektedir.

6. Nuteras

nuteras

Nuteras

Haliç manzarası ile beraber en güzel günbatımlarından birine sahip büyük barı ile akşamüstünden gecenin ilerleyen saalerine kadar içkinizi, bar için hazırlanan özel menüsünden atıştırmalıklar eşliğinde keyifle yudumlayabilirsiniz.

Kulübü ve haftaiçi düzenlenen özel konser ve DJ etkinlikleri ile eğlence hayatının vazgeçilmezleri arasında yer alıyor.

7. Zelda Zonk

zelda-zonk

Zelda Zonk

Mekan ismini Marlyn Monroe’nun kendisini basından gizlemek için kullandığı takma isimden almaktadır. Karaköy’de Gradiva Otel’in terasında bulunan bar müthiş tarihi yarımada manzarasıyla hakettiği yere kısa sürede ulaşmış gözüküyor.

8. Leb-i Derya

Lebi-Derya

Lebi-Derya

2002 kapılarını ziyaretçilerine açan Leb-i derya, bugün dünyanın dört bir yanından gelen konuklarını ağırlıyor. Yabancıların, şehrin dokusunu en iyi hissedebilecekleri, en merkezi noktalardan birinde yer alan Leb-i derya, Boğaz’dan Tarihi Yarımada’ya uzanan muhteşem İstanbul manzarasını iyi yemek, iyi müzik ve kusursuz servis anlayışıyla birlikte sunarak aranılan, istenen mekan haline dönüştü.

Hafta sonu Dj performanslarıyla renklenen Leb-i Derya’da Lounge, Nu Jazz, Electro Bossa, Chillhouse, Nu Disco, Lounge, Jazz, Oldies ve Chilout parçaları dinlemek mümkün.

9. Mixo Terrace

Mixo-Terrace

Mixo-Terrace

Taksim’de bulunan Martı Istanbul Hotel’in 12. katında açılan Mixo Terrace, boğazdan eski İstanbul ve Marmara Denizi’ne kadar uzanan müthiş manzarasıyla, Taksim’in en özel terası. Başarılı mimar Zeynep Fadıllıoğlu’nun tasarladığı Mixo Terrace iddialı mönüsü, kaliteli müzik anlayışı ve davetkar ortamı ile sizleri unutamayacağınız bir deneyime davet ediyor.

10. 360 Istanbul

360-Istanbul

360 Istanbul

Bir çok uluslararası ödüle sahip 360istanbul, İstiklal Cadde’sinde tarihi ve kadim Mısır Apartmanı’nın en üst katında yer alıyor. 360 derece nefes kesen İstanbul manzarası eşliğinde, seçkin şarap ve zengin bar mönüsü ile Dünya ve modern Türk mutfağından öğle ve akşam yemeği servis ediyor. Yurtdışından ünlü sanatçılar ve DJ’ler konuk eden 360 İstanbul, canlı show’ları ile haftasonları Club’a dönüşüyor.

Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yaşam

İstanbul’un En İyi Meyhaneleri Burada!

Estetik HaberHaziran 30, 2016
Oku
ask-uygulama

OneHour ile Aşk Size Sadece Bir Saat Uzaklıkta!

Estetik HaberŞubat 26, 2016
Oku
korse-tayt

TEN Korse Taytlar Yoğun İlgi Görecek Gibi!

Estetik HaberŞubat 8, 2016
Oku
kadin

KonMari Nedir?

Estetik HaberOcak 25, 2016
Oku
telefon-bagimlisi

Telefon Bağımlısı mıyım?

Estetik HaberOcak 20, 2016
Oku

Baş Parmaktan Karakter Analizi Nasıl Yapılır?

Estetik HaberOcak 11, 2016
Oku
krep

Lezzetli Bir Krep Nasıl Yapılır?

Estetik HaberOcak 4, 2016
Oku
instagram-1

Birden Çok Instagram Hesabı Olanlara Müjdemiz var!

Estetik HaberAralık 14, 2015
Oku
snapchat

Snapchat’te Ünlülerin Resmi Hesaplarını Görebileceğiz

Estetik HaberKasım 20, 2015
Oku
yuz estetigi vaser liposuction burun estetigi fiyatlari tayfun türkaslan