Yaşam

Yöneticiniz Hangi Burç?

Yöneticiniz Hangi Burç?
Estetik Haber

Koç Burcu

Doğuştan yönetici özellikleri taşır. Tam bir işkoliktir. Zam alabilmek için, gerektiğinde 24 saat çalışın. Kendinizi kovdurtmak için, görüşlerinizi sakınmadan açıklayın.

Boğa Burcu

Geleneklere sıkı sıkı bağlıdır. Zam alabilmek için, teknolojiyi sevmediğinizi söyleyin. Kendinizi kovdurtmak için, karşı masadaki arkadaşınızı telefonla arayın.

İkizler Burcu

Eğlenmeyi çalışmaya tercih eder. Zam alabilmek için, patronu arayanlara onun toplantı için dışarı çıktığını söylemelisiniz. Kendinizi kovdurtmak için, patronunu arayanlara onun arkadaşlarıyla buluştuğunu söyleyin.

Yengeç Burcu

Çok çabuk kırılır. Bu nedenle onunla teması olan kişiler dikkatli davranmalıdırlar. Zam alabilmek için, patronun neşeli olduğu bir anını kollamak gerekir. Kendinizi kovdurtmak için, patronun sıkıntılı bir zamanında aile sorunlarınızı anlatın.

Aslan Burcu

Çevresindeki kişilerle pek de fazla ilgilenmez. Zam alabilmek için, patronunuza yeni bir fikir önerin ama bunu kendisine maletmesini de sağlamaya çalışın. Kendinizi kovdurtmak için, işyerinde yükselmeye kararlı olduğunuzu gösterin.

Başak Burcu

Ayrıntıları didik didik etmeye meraklıdır. Zam alabilmek için, boşuna kendinizi yormayın. Kendinizi kovdurtmak için, üç gün boyunca işe geç gelin.

Terazi Burcu

Önemli konularda karar vermesi çok zor olur. Zam alabilmek için, elbette ücretinizi artırmaz ama sizi aylarca umutlanarak bekletir. Kendinizi kovdurtmak için, patronun dış görünüşüyle ilgili ciddi eleştiriler yapın.

Akrep Burcu

Kuşkuculuğu hastalık derecesindedir. Zam alabilmek için, zam kelimesini ağzınıza almayın. Kendinizi kovdurtmak için, ne yapsanız kızdıramazsınız.

Yay Burcu

Takım ruhuna önem verir. Zam alabilmek için, patronun yardımseverliğinden yararlanabilirsiniz. Kendinizi kovdurtmak için, tehlikeli sporlardan hiç hoşlanmadığınızı söyleyin.

Oğlak Burcu

Dış görünüşe çok önem verir. Zam alabilmek için, porselen diş yaptırtmaya paranızın yetmediğini söyleyin. Kendinizi kovdurtmak için, patronun odasına gittiğiniz zaman burnunuzu gürültüyle silin.

Kova Burcu

Kimsenin canını yakmadan büyük servet sahibi olmak ister. Zam alabilmek için, patron kimseye gereksiz yere fazla para vermez. Kendinizi kovdurtmak için, mesai saatlerinde özel işlerinizi yapın ve işle ilgilenmeyin.

Balık Burcu

Aşırı duygusaldır. Herkesin onu sevmesini ister. Zam almak için, ona çok parlak bir fikriniz olduğunu açıklayın. Kendinizi kovdurtmak için, patrona hayatın gerçeklerini kabul etmesini söyleyin.

Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yaşam

Yaşam

İstanbul’un En İyi Meyhaneleri Burada!

Estetik HaberHaziran 30, 2016
Oku
restaurant

İstanbul’un En Güzel Teras Mekanları

Estetik HaberHaziran 28, 2016
Oku
ask-uygulama

OneHour ile Aşk Size Sadece Bir Saat Uzaklıkta!

Estetik HaberŞubat 26, 2016
Oku
korse-tayt

TEN Korse Taytlar Yoğun İlgi Görecek Gibi!

Estetik HaberŞubat 8, 2016
Oku
kadin

KonMari Nedir?

Estetik HaberOcak 25, 2016
Oku
telefon-bagimlisi

Telefon Bağımlısı mıyım?

Estetik HaberOcak 20, 2016
Oku

Baş Parmaktan Karakter Analizi Nasıl Yapılır?

Estetik HaberOcak 11, 2016
Oku
krep

Lezzetli Bir Krep Nasıl Yapılır?

Estetik HaberOcak 4, 2016
Oku
instagram-1

Birden Çok Instagram Hesabı Olanlara Müjdemiz var!

Estetik HaberAralık 14, 2015
Oku
yuz estetigi vaser liposuction burun estetigi fiyatlari tayfun türkaslan