İkili İlişkiler

Tinder Nedir, Nasıl Çalışır, Artı ve Eksileri Nelerdir?

Tinder Nedir, Nasıl Çalışır, Artı ve Eksileri Nelerdir?
Estetik Haber

Etrafınız bir şeyler yaşama ihtimaliniz çok düşük olan insanlarla çevriliyse ya da biraz eğlenmek istiyorsanız online tanışma siteleri ya da uygulamaları çözüm olabilir. Tinder’ın da online tanışma aleminin en yeni ve en sevilen üyelerinden biri olduğu düşünülürse, nasıl çalışır, artıları, eksileri nelerdir tekrar bakmakta fayda var.

Tinder, tüm işletim sistemlerinden indirilebilir bir online tanışma uygulaması. Basitçe anlatacak olursak, üye olduktan sonra yaş aralığı ve kilometre belirliyorsunuz, daha sonra ise uygulama sizin seçeneklerinize uygun adayları karşınıza çıkartıyor. En fazla beş fotoğraf koyma hakkınız olan uygulamada; beğendiğiniz adayları sağa, beğenmediklerinizi sol tarafa kaydırıyorsunuz. Eğer beğendikleriniz de size beğenmişse tebrikler, eşleştiniz! Daha sonra eğer isterseniz bu kişiyle uygulama içinde özel konuşma yapabiliyorsunuz.

Tinder’ın artıları neler?

Reddedilme ihtimaliniz çok düşük. Yani mantık olarak sadece karşılıklı olarak beğendiğiniz kişilerle konuşabildiğiniz için kişinin direkt olarak sizi reddetme ihtimali yok. Tabii konuşmaya başladıktan sonra işler yolunda gitmezse, o başka; onun garantisini size kimse veremez! Uygulamanın diğer bir artısı da normal hayatta utangaç olan insanlar için. Biriyle tanışmakta ya da muhabbete girmekte zorlanan insanlar, Tinder’da birçok kişiyle tanışıp, sohbet edebilir. İlla bir şeyler yaşamak zorunda da değilsiniz, Tinder’ı sadece zaman öldürmek ve can sıkıntısını gidermek için kullananlardan biri de siz olabilirsiniz!

Tinder’ın eksileri neler?

Bir yerden sonra, tıpkı indirdiğimiz diğer uygulamalar ya da oyunlar gibi Tinder da bağımlılık yapıyor. Yani kendinizi derste, işte, yolda ya da lavabodayken Tinder’a girmiş bir şekilde bulabilirsiniz! Ayrıca, Tinder’ın bağımlılık yaptığı insanlarda genel olarak gerçek hayattan bir kopuş yaşanması da söz konusu olabiliyor. Daha doğrusu, insanlarla sadece Tinder aracılığı ile tanışmaya alıştıktan sonra gerçek hayatta birileriyle tanışmak biraz daha zorlaşıyor diyebiliriz. Ayrıca eğer Tinder’ı gerçek aşkı bulmak hayaliyle indiren varsa aranızda, üzgünüz ama bu ihtimal gerçekten çok düşük. İmkansız olduğunu söylemiyoruz fakat gerçekten zor. Son olarak tabii ki her zaman, daha önceden tanımadığınız biriyle buluşmanın içerdiği riskleri de göz ardı etmemek gerekir.

Sözün özü şu ki; sizi üzen bir ayrılık ya da uzun süren bir yalnızlığın ardından Tinder tam olarak aradığınız şey olabilir! Hatta siz de bir ‘Tinderalla’ olabilir ya da kendi ‘Tinderalla’nızı bulabilirsiniz. Biz artı ve eksilerini söyledik; gerisi size kalmış ama şunu da unutmayın birazcık macera ve eğlencenin hiçbir zararı olmaz! 🙂

Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

İkili İlişkiler

İkili İlişkiler

ask

Sana Aşık Olduğunu Nasıl Anlarsın?

Estetik HaberEylül 8, 2016
Oku
iliski-2

İlişkiniz Kaç Aylık?

Estetik HaberMart 4, 2016
Oku
iliski

İlişkisini Uzun Tutmak İsteyenler Dikkat!

Estetik HaberŞubat 9, 2016
Oku
cinsel-yasam

Partnerinizle İlk Kez Seviştiniz… Ya Sonra?

Estetik HaberAralık 25, 2015
Oku
opusmek

Erkekleri Öpüşürken Tanımaya Ne Dersin?

Estetik HaberAralık 10, 2015
Oku
yurume

Erkekleri Etkileme Sanatı

Estetik HaberKasım 2, 2015
Oku
ask-yasi

Aşk Yaşınızı Biliyor musunuz? (Test)

Estetik HaberEkim 15, 2015
Oku
kova

Kova Erkeği Nasıl Baştan Çıkarılır?

Estetik HaberEkim 5, 2015
Oku
ideal-kadin

İdel Kadın Nasıl Olmalı?

Estetik HaberEylül 18, 2015
Oku
yuz estetigi vaser liposuction burun estetigi fiyatlari tayfun türkaslan