Diyet

5 Günde 5 Kilo Vermek İster misiniz?

5 Günde 5 Kilo Vermek İster misiniz?

Herkes gibi sizde hızlı zayıflamak istiyor olabilirsiniz. Doğal bir istek tabi ki bu. Fakat şok diyetler hızlı olduğu kadar kalıcı olmayabiliyor da bizden söylemesi. Bugün 5 günlük şok diyet sayesinde hızlı kilo nasıl verilir bunu göreceğiz.

1. GÜN

Diyetin ilk gününde sadece haşlanmış patates tüketeceğiz. Tüm öğünlerde sabah, öğle ve akşam haşlanmış patates tüketeceğiz. Patateslere baharat dışında mümkünse bir şey ilave etmeyin. (Baharat’ta koymazsanız daha hızlı zayıflayabilirsiniz.) Tuz kullanmayın.

2.GÜN

Diyetimizin sebze günüdür. Bugün dilediğimiz kadar sebze tüketebiliriz. İsterseniz salata hazırlayabilirsiniz ve sabah, öğle, akşam 3 öğünün dışında da sebze tüketebilirsiniz. Fakat sebzelere yağ ve tuz katmayınız.

3.GÜN

Bu diyette ilk 2 gün zorlasa da diyetimize devam ederek 5 günde 5 kilo vermemiz mümkün olacaktır. Bugün diyetimizin et günüdür ve et yiyerek enerji toplamamız gerekmektedir. 3 öğün et yemekteyiz. Etler haşlama ya da ızgara olmalıdır. Her öğünde birer porsiyon olmak üzere kesinlikle tuzsuz ve yağsız olarak tüketmemiz gerekmektedir.

4.GÜN

Diyetimizin meyve günüdür. Bugün sadece meyve tüketmekteyiz. Bugün muz hariç tüm meyveleri tüketebilirsiniz. Meyveyi doyana kadar yiyebilirsiniz, ancak doyuma ulaştıktan sonra zevk için meyve kesinlikle tüketmeyiniz.

5.GÜN

Bugün sadece yumurta tüketeceğiz. Sabah 3 adet yumurtayı haşlama olarak tüketmeliyiz. Öğle ve akşam ise 2 şer yumurtayı isterseniz tavada pişirerek yiyebilirsiniz.

Bu diyet süresince şekersiz kahve, çay vb. içecekleri içebilirsiniz. Diyetinizi desteklemek ve daha hızlı kilo vermenizi kolaylaştırmak için bol bol su için. Su içmek sizin daha hızlı kilo yakmanızı sağlayacaktır.

Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Diyet

alkali-diyeti

Alkali Diyeti Nasıl Yapılır?

Estetik Haber DiyetisyenŞubat 17, 2016
Oku
basen-eriten-diyet

Bu Diyet Basen Eritiyor!

Estetik Haber DiyetisyenŞubat 8, 2016
Oku
diyet-birakma

Diyet Programları Neden Yarım Bırakılır?

Estetik Haber DiyetisyenOcak 20, 2016
Oku
cay

3 Günde 4,5 Kilo Verebilirsiniz!

Estetik Haber DiyetisyenAralık 14, 2015
Oku
tarkan-diyeti

Tarkan’ın 20 günde Tam 8 Kilo Verdiren Diyeti!

Estetik Haber DiyetisyenAralık 2, 2015
Oku
buzlu-su

Buzlu Su Zayıflatıyor mu?

Estetik HaberKasım 24, 2015
Oku
manken

Ünlülerin Formda Kaldığı Manken Diyeti!

Estetik Haber DiyetisyenKasım 10, 2015
Oku
corba

Yağ Yaktırıcı Çorba Tarifi

Estetik Haber DiyetisyenKasım 4, 2015
Oku
greyfurt

Scarsdale Diyeti

Estetik Haber DiyetisyenEkim 22, 2015
Oku
yuz estetigi vaser liposuction burun estetigi fiyatlari tayfun türkaslan