Sağlık

Sonolab’dan Evde Kan Alma Hizmeti!

Sonolab’dan Evde Kan Alma Hizmeti!
Estetik Haber

Hastane Dışında Kan Alma İşlemi Nasıl Yapılmaktadır?

Hastanelerde kan alma işlemi yapıldığı gibi bunun dışında farklı alanlarda da verilen hizmetler sayesinde evde kan alma işlemi yapılmaktadır. Kan alma işleminin ardından olası sorunlar karşısında müdahale edilmesi için ekip bu konuda yeterli bilgiye sahip olmaktadır. Kan alma işleminde bu şekilde verilen hizmet sayesinde hastalarında kontrolleri aksatılmadan alınan kan örnekleri üzerinden laboratuar ortamında sorun yaşanmadan yapılabilir. Evde kan alma işleminin doğru şekilde ve sorunsuz yapılması için sadece hastane ortamında değil aynı şekilde gezgin olarak da yapılması kişilere daha kolay ulaşım imkanı sağlar.

Kan alındıktan sonra araç içerisinde bulunan muhafaza alanlarında saklanarak bu sayede bozulmadan veya sorun yaşanmadan kan testleri alınan kan örneği ile yapılabilir. Kan alma işleminde gezgin olarak hizmet veren bu araçlar her alanda hizmet vererek bunun sonucunda vatandaşların devamlı olarak kan bağışı yapması sağlanabilir. Mobil kan alma aracı ile nerede olursanız olun size yakın olan kan alma aracına giderek kan verme işlemini bu şekilde daha kolay ve zaman harcamadan da yapabilirsiniz.

Hastaların kan değerlerinin kontrol edilmesi için hastaneye gelmeleri gerekir. Bazı durumlarda yatalak olan ve tedavisi evde devam eden hastalardan alınacak olan kan örnekleri için eve gönderilen ekip tarafından işlemler yapılır. Araç ile ekip adrese ulaştırılarak evde kan alma işlemi ekip tarafından yapılarak bu şekilde hastaların gerekli olan kontrolleri alınan kan örneği üzerinden rahatlıkla yapılabilir. Evde daha rahat bir şekilde kan alınması için bu konuda sizlere evde kan alma konusunda deneyimli olan ekip yardımcı olmaktadır. Gerekli olan ekipmanlar ile evde hastadan alınan kan örneği uygun şekilde muhafaza edilerek laboratuar alanına götürülür. Bu sayede kontroller yapılarak buna göre hastaya müdahale edilebilir.

Ev Lab hizmetinden yararlanmak için, hizmet talebinizin bir gün öncesinde, mutlaka randevu almanızı öneririz, web sayfamız üzerinden online randevu alabilirsiniz ya da 0544 766 65 22 Numaralı telefondan bize ulaşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Sağlık

yutulabilir mide balonu

Dr. Hasan Altun Yutulabilir Mide Balonu Hakkında Detaylı Bilgiler Veriyor

Prof. Dr. Hasan AltunOcak 26, 2023
Oku
rektal tuşe

Rektal Tuşe (Makat Muayenesi)

Op.Dr. Ruhi GüngörAralık 15, 2019
Oku
tüp mide ameliyatı

Tüp Mide Ameliyatına Kimler Uygundur?

Prof. Dr. Hasan AltunMayıs 18, 2019
Oku
diş teli tedavisi

Diş Teli Tedavisi

Estetik HaberKasım 3, 2016
Oku
migren

Migren Hastalığı Neden Oluşur?

Estetik HaberEkim 29, 2016
Oku
dis-estetigi

Diş Estetiği ve Çene Bozuklukları Tedavisi

Estetik HaberEkim 26, 2016
Oku
dis-eti-kanamasi

Diş Eti Kanaması Neden Olur Nasıl Tedavi Edilir?

Estetik HaberEkim 18, 2016
Oku
Vajina-kokusu

Vajina Kokusu Nasıl Giderilir?

Estetik HaberEylül 21, 2016
Oku
hollywood-smile

Güzel Bir Gülümseye Sahip Olabilmek için Hollywood Smile

Estetik HaberTemmuz 25, 2016
Oku
yuz estetigi vaser liposuction burun estetigi fiyatlari tayfun türkaslan