Aşk

Bu Soruları Sormaya Utanıyoruz!

Bu Soruları Sormaya Utanıyoruz!
Estetik Haber

İlk buluşmada asıl merak edilenler neler ve bunlar sorulmalı mı?

Biriyle tanıştınız ve çok hoşlanmaya başladınız, ilk resmi buluşmanıza gidiyorsunuz. İki taraf da birbirini tanımak için sabırsızlanıyor. Peki bu aşamada her iki taraf da dürüst mü? ‘Burcun ne?’ gibi masum ve basit sorular elbette ki sorulacaktır; peki ya soramadıklarınız? İlk buluşmada sorulmak istenen ama sorulamayan beş soruyu sizlerle paylaşıyoruz.

1. En son ilişkin neden bitti? Bunun cevabını muhtemelen zamanla öğreneceksiniz; peki ilk buluşmada bilseydiniz karşınızdaki kişiyle görüşmeye devam eder miydiniz? Cevap aldatma ya da şiddet gibi önemli konulara dair olabilir ve karşınızdaki kişiye güveninizi sarsabilir. Oysa başta bilseydiniz belki de hiç başlamazdınız.

2. Kendinde en sevmediğin özellik nedir? ‘Yalancı’ ya da ‘asabiyet’ gibi cevaplar hoşunuza gitmeyecektir, fakat buna çözüm üretmek ya da takınacağınız tavır adına çok önemli olacaktır.

3. Daha önce hiç cinsel hastalık geçirdin mi? İşte bu en önemli sorulardan biri. Daha önce böyle bir problem yaşadığını iş işten çoktan geçmeden bilmek sizin için gerçekten faydalı olabilir.

4. En büyük fetişin nedir? Bizce bu da cevabı mutlaka bilinmesi gereken sorulardan biri. Çok hoşunuza gidecek bir cevap almak daha en başından çok farklı bir elektriklenme yaratabilir. Ancak eğer sizin gerçekten sevmediğiniz ya da garip olan bir fetişse baştan bilmek işlerin çok tuhaf bir hal almaması adına önemli.

5. Cinsel organının boyutu. Ve işte o soru! Evet, biraz yüzeysel ya da zor bir soru olduğunu kabul ediyoruz. Akıllara ‘boyu değil, işlevi’ tartışmaları da gelebiliyor. Fakat bu sorunun cevabını bilmekten de zarar gelmez.

Siz bu soruları sorsanız bile, yüzde yüz dürüst cevaplar almanızın garantisi elbette ki yok. Fakat, zaten en başında şüphe duyduğunuz biriyle bir şeyler yaşamanızın pek bir anlamı da yok. Sorabileceğiniz en kibar biçimde, bu soruları sormaya çalışın ve yola cevaplara göre devam edin deriz.

Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Aşk

Aşk

erkekler

Erkekleri Bu Sözlerle Mutlu Edebilirsiniz!

Estetik HaberOcak 25, 2016
Oku
erotik-masaj

Erotik Masaj Nasıl Yapılır?

Estetik HaberEkim 13, 2015
Oku
sevgili

Eski Sevgili ile Arkadaş Olmak Ne Kadar Doğru?

Estetik HaberEylül 23, 2015
Oku
burclar

Burçlara Göre Hediye Rehberiniz Burada

Estetik HaberEylül 15, 2015
Oku
sevgili

Sevgiliyi Elde Tutmanın Yolları

Estetik HaberEylül 9, 2015
Oku
ask

Aşk Acısından Nasıl Kurtulurum?

Estetik HaberEylül 1, 2015
Oku
opusmek_2

Şehvetli Öpüşme Sanatı

Estetik HaberAğustos 27, 2015
Oku
sac

Erkekler Kadınlarda İlk Bunları Farkediyor!

Estetik HaberTemmuz 23, 2015
Oku
ask

Aşk Acısına Ne İyi Gelir ?

Estetik HaberTemmuz 4, 2015
Oku
yuz estetigi vaser liposuction burun estetigi fiyatlari tayfun türkaslan