Makyaj

Bronz Gösteren Makyaj Nasıl Yapılır?

Bronz Gösteren Makyaj Nasıl Yapılır?
Estetik Haber

Çekici ve parıltılı bir ten rengi ile özlediğimiz yaz aylarının sıcaklığını yansıtacak bronz makyajın sırlarını öğrenmeye ne dersiniz?

Birkaç ipucu ile güneş değmiş gibi ışıltı veren büyülü toplar, fondöten, pudra ve göz farı kullanarak kalıcı bir bronz makyaj yapabilirsiniz. Nasıl mı? İşte tüyolar…

Bronz Makyaja Hazırlık

Doğal makyaj asla bir şey sürmemek anlamına gelmiyor. Aksine, birkaç küçük dokunuş ile sağlıklı ve doğal görünümlü bir makyaj yapmak mümkün. Bronz makyaj, hatalı yapıldığında parça parça ya da lekeli bir görünüm yaratabileceği için profesyonellerin önerilerine kulak vermek şart.

Öncelikle cilt bronz makyaj için iyice hazırlanmalı. Hazırlık için yapılabilecek en etkili şey peeling. Sonrasında cilt rengini eşitlemek için ince bir tabaka fondöten uygulanmalı. Üstün kapatıcılık özelliği ve Etna Yanardağı2nın küllerinden elde edilen eşsiz minerallerle zenginleştirilmiş içeriği ile Giordani Gold Uzun Süre Kalıcı Mineral Fondöten ile cildinizi kusursuzlaştırın.

Pudranın Gücü

Pudra, makyajın olmazsa olmazlarından biri. Ancak maske gibi bir görünüm istemiyorsanız pudrayı asla fazla miktarda kullanmayın.Giordani Gold Sheer Pudra ile teninize hafif dokunuşlar yaparak fondöteninizi sabitleyebilir, cildinize uzun süre kalıcı ve aydınlık bir görünüm verebilirsiniz. Mineral pudra cilt kusurlarının görünümünü düzeltmeye yardımcı olur.

Bronz Ten Güzelliği

Sıra geldi parıltılı bir bronzluk yaratmaya. Elmacık kemikleri bronz makyajda en önemli nokta, çıkık elmacık kemikleriniz yoksa çare doğallığın ışıltısını veren Giordani Gold Büyülü Toplar. Ustalıkla tasarlanmış bu çok renkli inciler, yüze, yanaklara ve dekolte bölgenize güneş değmiş gibi bir ışıltı verdiğinden doğal ve bronz bir görünümü kolayca elde edebilirsiniz. Açılı bir fırça ile aldığınız ürünü elmacık kemiklerinizin altına birkaç kez uygulayın.

bronz

Bronz Göz Makyajı

Bronz makyajın son adımı gözler… İlk olarak göz altlarınıza kapatıcı sürün. Kapatıcınızı fırça ile uygularsanız daha iyi dağılacaktır. Sabitlemek için üzerinden pudra ile hafifçe geçebilirsiniz. Göz kapağınızın tamamına ışıltılı, kaşınızın alt tarafına açık renkli ve iki rengin arasına da kahverengi bir far sürün. Giordani Gold Dörtlü Göz Farında birbiri ile uyumlu harika tonlar bulabilirsiniz! Son olarak kirpiklerinize birkaç kat maskara sürün.

Etkileyici bronz makyajınız hazır! Üstelik kullandığımız ürünlerle güneşin zararlı ışınlarına maruz kalmadan sağlıklı bir bronz görünüme kavuşabilirsiniz.

Yorum Yaz

Yorum Yaz

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Makyaj

microblading

Kusursuz Kaşlar İçin Microblading!

Uzm. Est. Seher TunalıMayıs 25, 2019
Oku
dramatik-kiprik

Şimdi Trend “Dramatik Kirpik”

Estetik HaberŞubat 8, 2016
Oku
kirik-ruj

Kırılan Rujunuzu Onarmak İster Misiniz?

Estetik HaberAralık 21, 2015
Oku
baking-makyaj

Baking Makyaj Nedir Nasıl Yapılır?

Estetik HaberAralık 2, 2015
Oku
eyeliner

Kusursuz Eyeliner Sürme Teknikleri Burada!

Estetik HaberKasım 23, 2015
Oku
guzellik

Yüz Hatlarınızı Ortaya Çıkarmaya Ne Dersiniz?

Estetik HaberEkim 12, 2015
Oku
skin-care

2015 Yılı En İyi BB Kremler Hangileri?

Arzu GüngörEylül 23, 2015
Oku
makyaj

Göz Makyajı Nasıl Temizlenmeli?

Estetik HaberEylül 18, 2015
Oku
Diana-Kruger

Çukur Gözler için Makyaj Rehberiniz Burada!

Estetik HaberEylül 14, 2015
Oku
yuz estetigi vaser liposuction burun estetigi fiyatlari tayfun türkaslan